DSCF1204
DSCF1213

Beleef je droomfeest in de Kapelhoeve in Turnhout.

Historisch feestdecor met een fris, eigentijds tintje. Feestzaal de Kapelhoeve vormt als gerestaureerde Kempense langgevelhoeve het perfecte decor voor je trouwfeest, familiefeest of bedrijfsevent. De authenticiteit van de vroegere hoeve bleef behouden bij de restauratiewerken.

In 2015 gaven de nieuwe uitbaters de Kapelhoeve een stevige opfrisbeurt. De donkerbruine tinten in de feestzaal verdwenen, waardoor nu licht en openheid overheersen. Met respect voor het verleden kreeg de feestzaal een eigentijds tintje.

CONTACT

Background

Feestzaal voor 40 tot 300 personen

De bijzondere structuur van de Kapelhoeve maakt het mogelijk deze te gebruiken als één aaneengesloten feestzaal voor maximum 300 personen.

Voor kleinere feesten of bedrijfsevents delen we de feestzaal eenvoudig op kleinere gezellige zaaltjes:

DE GROTE ZAAL

Max. 300 personen

HOEVETUIN

ALLES KAN!

KLEINE ZAAL

Max. 70-100 personen

De Kapelhoeve voor zakelijke events?

Ook voor zakelijke events zoals vergaderingen, seminaries, congressen, productvoorstellingen,… stellen we onze feestzalen graag ter beschikking. Alle nodige infrastructuur zoals WIFI, beamers, projectieschermen,… is aanwezig voor een geslaagd bedrijfsevent.

Na het vergaderwerk verwennen wij de aanwezigen met een culinaire formule naar wens. Naast de faciliteiten en de kwaliteit van onze keuken vormt uiteraard onze locatie nabij de E34 in Turnhout een absolute troef voor bedrijfsevents.

VRAAG EEN OFFERTE

FXT24796
IMG_6555
Lotte&Bart-1014
FXT24829
Background

GENIETEN IN ONZE HOEVETUIN

Bij mooi weer zetten we de deuren van de Kapelhoeve wagenwijd open. We nodigen jou en je gasten dan graag uit in onze prachtige hoevetuin voor het aperitief, een receptie of zelfs het volledige feest.